跳到主要内容

学生们 and faculty in the department of Civil & Environmental Engineering (CEE) collaborate within world-class research facilities to investigate new sources of energy, discover safer and more sustainable ways to build and maintain buildings and infrastructure, and protect the natural world through reducing environmental impact and keeping contaminants out of our water and soil.

的结构和我们周围的自然资源作为教师和养护和环境可持续性的重要提醒。我们的研究触及到社会的基础设施非常。

研究的重点领域

我们的研究触及的话题,如可持续发展,自然资源的保护,设计,施工,建筑,能源:

  • 路面工程,公路材料
  • 结构系统和智能结构的分析/设计
  • 建筑和设计施工一体化
  • 物理和化学处理过程
  • 能源和可持续发展
  • 水资源
  • 建筑和可持续建筑设计

请访问我们的教员生物页 了解更多关于他们的个人目前的和正在进行的研究兴趣。

研究设施

The groundbreaking research we pursue in the Civil & Environmental Engineering (CEE) department happens in our state-of-the-art labs. Here, you’ll see undergraduate and graduate students and faculty collaborating to find solutions to civil engineering problems that affect us all, such as eradicating pollution from our water and soil and ensuring safe, sustainable structures, using up-to-the-minute equipment and methods.

结构力学实验室冲击

这种教学和研究实验室是用来探索在碰撞中的材料和部件的行为产生影响的实验室。

材料/结构实验室

材料/结构实验室建立了材料和结构测试以及用于本科教学和项目,以及研究生研究。实验室也有几个大负荷的机械试验机。

路面研究实验室

路面研究实验室包含先进的检测设备,其中最显着的是材料试验系统中,模型移动载荷模拟器,并且组成所述便携式地震属性分析器的无损检测设备,落锤式弯阵列,和地面穿透雷达。路面工程计划的重点是由运输,联邦公路管理局,新英格兰交通协会和美国国家科学基金会的缅因部门资助的研究项目的本科生和研究生课程的整合。

更全面的环境实验室

位于 kaven大厅,更充分实验室设计为国家的最先进的环境分析,包括水和废水的检测和处理性的研究。

地理/水资源实验室

同样位于 kaven大厅,地理/水资源实验室提供场地和设备用于土壤和水质分析,以及用于研究和项目工作中使用现场和实验室设备安全的地方。